Toon je sportclub@school!


Geraardsbergen. Woensdag 29 september staat in heel Vlaanderen in  het teken van ‘toon je sportclub@school!’. Een actie waaraan GO! Centrum dan ook heel graag deelnam. Vanuit “werkgroep sfeer” werd een oproep gelanceerd om op die dag in de sportoutfit naar school te komen. Een oproep die massaal opgevolgd werd.

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’ vormt dan uiteindelijk ook de basis om op school tot leren te komen, duidt directeur Stijn Haegeman de actie. ‘Elke ochtend starten we de dag met een opwarmingslied. Op GO! Centrum geen saaie schoolbel, maar swingende beats waarop leerkrachten en leerlingen de schooldag tegemoet dansen. Daarnaast beschikken we over een ruim en groen schoolterrein. Een plaats waar het heerlijk vertoeven is én waar beweging centraal staat. Toon je sportclub @ GO! Centrum werd alvast gesmaakt en er waren alleen maar stralende gezichten te bespeuren!’, vervolgt directeur Stijn Haegeman.

Juf Emilie van kernteam sfeer vult aan: ‘We maakten vandaag kennis met heel wat sporten: Van een ‘eenzame’ visser via ballet en jiu jitsu over een motocrosser tot een heuse voetbalploeg. Op onze school zijn een twintigtal sporten en sportclubs vertegenwoordigd. We blikken met veel plezier en trots terug op deze mooie Toon je sportclub @GO! Centrumdag.’