Bezoek dinsdag de Zottegemse markt en win!

Reeds een paar weken geleden kon u in onze rubriek “Uit de paperassen van ’t stad” lezen dat Zottegem gaat deelnemen aan de Week van de Markt, die door het provinciebestuur en de Economische Raad voor Oost-Vlaanderen (EROV) van komende maandag 4 tot zondag 10 oktober georganiseerd wordt (dit bericht werd overigens, zoals ook nog andere NUUS-artikels, achteraf geplagieerd door de ‘redacteur’ van het magazine Infokrant Egmont). Van de 60 Oost-Vlaamse steden en gemeenten hebben er 49 een wekelijkse markt.

In een persbericht over dit initiatief vertelt schepen van middenstand Evelien De Both nu dat het de tweede keer is dat Zottegem, samen met nog 36 andere Oost-Vlaamse steden en gemeenten, deelneemt aan de Week van de Markt en dat het de bedoeling is hiermee de markt die wekelijks op dinsdagvoormiddag in Zottegem plaatsvindt, extra in de kijker te zetten en de consument bewust te maken van het aanbod en de beleving op de markt. Bovendien zijn er voor wie komende dinsdag 5 oktober een bezoekje brengt aan de Zottegemse markt, mooie prijzen te winnen

Iedereen die koopt op de markt, maakt kans op een ‘Weekendje weg in Oost-Vlaanderen’ ter waarde van 250 euro als hoofdprijs. Daarnaast voorziet de stad Zottegem ook nog vier waardebonnen van 25 euro. Wie hiervoor in aanmerking wil komen, moet aan de hand van een spaarkaart drie stempels verzamelen bij evenveel verschillende marktkramers. De marktkramers zullen de spaarkaarten verdelen onder hun klanten en marktgangers kunnen hun volle spaarkaart(en) voor deelname aan de loting die de vijf winnaars zal aanduiden, afgeven aan het promotiestandje dat ook ter gelegenheid van deze actie door de stedelijke dienst economie op de markt zal ingericht worden