Trouwers in Oosterzele krijgen ‘koesterboekje’ in plaats van trouwboekje mee naar huis

trouwboekje word koesterboekje

Het kersvers getrouwde koppel Thomas en Tineke kregen als eerste het koesterboek in de raadszaal van Oosterzele bij de voltrekking van hun huwelijk.

Het trouwboekje is sinds 2019 vervangen door een digitale akte, de herinnering aan deze heuglijke dag ging wat verloren de dienst bewolking kwam op het idee voor een koesterboekje als  alternatief en aandenken aan deze gebeurtenis. Op die manier vergroot de kans dat trouwers het na hun huwelijk bovenhalen om fijne herinneringen op te halen”, zegt schepen Orville Cottenie. De trouwers, hun getuigen, vrienden en familie kunnen er persoonlijke boodschappen in achterlaten, in het nieuwe boekje kan je tekstjes schrijven en foto’s kleven en bewaren als herinnering.