Davidsfonds Oosterzele: GEGIDSTE OCHTENDWANDELING

Aelmoeseneiebos Landskouter op 24 april

Davidsfonds Oosterzele stelt een gegidste ochtendwandeling voor op zondag 24 april om 9 uur.

Het Aelmoeseneiebos is een bos dat reeds op oude kaarten van 1775 vermeld staat. Het wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan leven en is ook het studiebos voor de opleiding bosbouwingenieur van de UGent. En … de kleurrijke voorjaarsbloemen zoals de bosanemoon staan nu in bloei, de gids in Rudy De Mol.

Startpunt : Oosterzele, Aalmoezenijestraat, ter hoogte van huisnr. 6. Best aangepast schoeisel het bos kan er vochtig bij liggen. Afsluitend drankje aangeboden in het praatcafé GC De Kluize, met vrijblijvende mogelijkheid om ter plaatse iets kleins te eten.

Deelnameprijs wandeling en drankje: leden 6 EUR / niet-leden 8 EUR

Graag vooraf inschrijven uiterlijk 20 april via davidsfonds.oosterzele@proximus.be, én betalen op rekening BE90 6528 3466 0632 van Davidsfonds Oosterzele.