WIK Boekel hoopt op snelle promotie uit vierde provinciale

Club vertoefde sinds de eeuwwisseling in derde

Bij WIK Boekel werden de nieuwe spelers voorgesteld voor het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023. Men hoopt er na het desastreus seizoen 2021-2022 met de degradatie tot gevolg terug de draad op te pikken en weer te promoveren volgend seizoen. Dit is en blijft de doelstelling.

Dit is de zienswijze van voorzitter Kurt Eeckhout en de trainersstaf T1 Kenneth Botteldoorn en T2 Luc De Tandt.

Wik Boekel hoort nu éénmaal thuis in derde waar het vertoefde sinds het seizoen 1999-2000.

De nieuwkomers bij Boekel zijn: Antoin Timo, Jens Browaeys, De Corte Mano, De Merlier Yari, De Raeve Lauren, Duprez Kytano, Lander Kindt, Menschaert Matisse, Pede Simeon, Poelman Lander, Ronsse Elias, Sprangers Kyelle, Verbeurgt Wout, Vermeire Sander, Verriest Aksel, Volckaert Maxim, Winand Matthias.