Munte, Luc Eeckhout is een jaar lang koning van de Snijpaardkaarters

Dit weekend maakte de kaartmaatschapij de Snijpaarkaarters uit Munte hun koning bekent van de afgelopen kaart seizoen. Na ander half jaar corona en dus zonder kaarten voor punten, zijn we eindelijk zo ver om de nieuwe koning, prins en rode lantaarn van het seizoen 2021-2022 te vieren en in de bloemetjes te zetten.

koning Luc Eeckhout

Deze  keer was het terug een  spannende finale, maar  hebben we ook dit jaar een nieuwe koning. Dit is Luc Eeckhout en  die tevens onze ere voorzitter is en dit met 169 Punten. Naar ik vernomen heb, is dat zeer lang geleden en dat hij ooit eens prins was, dit toen de maatschappij nog gevestigd was in café De Handboog. Tweede van het seizoen is namelijk een prinses,  namelijk Magda Courtheyn met 162 punten en dit als 1van de 2 vrouwen die onze maatschappij tot haar leden mag rekenen. Naar goede gewoonte kunnen we ook een nieuwe (of oude) rode lantaarn uitreiken en die gaat ditmaal naar Bart Temmerman met 104 punten Brons werd gedeeld door Paul Plehier en  Kurt Crommelinck met 152punten .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rode lantaarn Bart Temmerman

prinses Magda Courtheyn

 

Brons werd gedeeld door Paul Plehier en  Kurt Crommelinck