©Sophie Richez - NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove

NinoMundo zit in een nieuw kleedje

‘NinoMundo’ is terug, maar dan in een nieuw jasje. Tijdens de laatste twee donderdagen van augustus proef je niet alleen van de kookkunsten van de verschillende gemeenschappen uit de stad, maar kom je ook meer te weten over duurzaamheid, korte keten en SDG’s (sustainable development goals).

©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove

Er waren niet alleen kraampjes met exotische gerechtjes, maar ook standen van FairTrade producten, Broederlijk Delen, handgemaakte kaarsen, natuurlijke verzorging en duurzame initiatieven voor het uitlenen van speelgoed en ruilwinkelkledij. “We willen op deze manier Broederlijk Delen in de kijker zetten en dit multicultureel feest van de stad mee ondersteunen”, aldus Rita Scheerlinck van Broederlijk Delen Ninove.

©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove
©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove
©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove
©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove
©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove
©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove
©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove
©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove
©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove
©Sophie Richez – NinoMundo op de Graanmarkt in Ninove