Sven Nys, Rudy De Smet, Wauter Pyck

Sven Nys te gast bij Rotary Merelbeke – Melle

Rotary Merelbeke-Melle is een jonge club die in het begin van 2020 is bezegeld met het charter. Rotary is meer dan een vriendengroep met leden uit verschillende vakgebieden. Hoewel vriendschap centraal staat, is dienstbetoon (hulp aan de gemeenschap, die zich richt op de meest kritieke problemen van dit moment) onze belangrijkste doelstelling.

Rotary  Merelbeke – Melle ontvangt de volgende gastspreker Sven Nys! in Salons Caipirinha.

In 2016 hing veldrijder Sven Nys zijn fiets aan de haak. Intussen groeide Sven uit tot succesvol ondernemer, manager, analist en spreker. Sven Nys laat je inspireren om je leven in handen te nemen, jezelf te herontdekken en te kiezen voor wat je écht wilt.

” Mensen willen een boeiend leven,
mensen willen een gemakkelijk leven.
Een gemakkelijk leven is nooit boeiend”

Ervaring delen met de bedrijfswereld

De vele ervaringen die Sven Nys op deed tijdens zijn sportcarrière zijn de basis voor de lezingen die Sven brengt voor bedrijven, seminaries of speciale gelegenheden. In zijn presentatie geeft Sven Nys een overzicht van zijn lange carrière, met aandacht voor de factoren die belangrijk en vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Hoe heeft hij zijn carrière opgebouwd? Welke skills heb je nodig voor een glansrijke carrière? Hoe kan je iets negatiefs omzetten in iets positiefs? Hoe kan sport mensen verbinden met elkaar? In Sven Nys zijn verhaal komen de belangrijkste elementen aan bod zoals teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid.