De bibliotheek van Oosterzele opent weer haar deuren voor studenten

Studenten die in de aankomende examenperiode een studieplek zoeken, zijn vanaf maandag 12 december welkom in de bibliotheek van Oosterzele, Stationsstraat 13 in Scheldewindeke. Studeren is er mogelijk tot en met vrijdag 3 februari. Een studieplek reserveren is verplicht en kan vanaf deze week.

Vanaf deze week kunnen studenten weer een studieplek reserveren in de gemeentelijke bibliotheek. De zolder van de bibliotheek is ingericht als studeerlocatie en heeft plaats voor 20 studenten. Die kunnen er vanaf maandag 12 december tot en met vrijdag 3 februari studeren, 7 dagen op 7.

Vooraf een plekje reserveren is verplicht en kan via deze link: www.i-active.be/login. De handleiding om online een plek te reserveren en de afspraken die er gelden zijn beschikbaar op de website van de gemeente: https://bit.ly/studereninoosterzele.