Vrije Kunstkring Zottegem met twaalfde Lenteconcert

Fout in Infokrant Egmont: geen aperitiefconcert

Na het geslaagde Jubileumconcert ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan waarvoor het OC Velzeke op 11 februari ll. helemaal vol liep, is de koninklijke harmonie Vrije Kunstkring Zottegem binnenkort aan haar twaalfde Lenteconcert toe. Hiervoor worden alle muziekliefhebbers en sympathisanten ditmaal verwacht in de kerk van Leeuwergem op zaterdag 6 mei om 20 uur (* zie onderaan).

Onder leiding van dirigent William Spittael zal de Vrije Kunstkring er een gevarieerd programma verzorgen met een mix van filmmuziek, een vleugje popmuziek en typische muziek voor harmonieorkesten, van klassieker tot populair. Tijdens het concert is er geen pauze voorzien maar wel wordt aan alle aanwezigen – op vertoon van toegangskaart – na afloop een gratis drankje aangeboden in het stedelijk Ontmoetingscentrum Leeuwergem naast de kerk. Kaarten kosten 12 euro (jonger dan 12 jaar gratis toegang) en zijn te verkrijgen bij alle bestuursleden en muzikanten. Ook is reservatie mogelijk door middel van een e-mail naar vrijekunstkring@gmail.com of telefonisch via 0471 33 46 42.

(*) Foutief in Infokrant Egmont – De aandacht wordt er op gevestigd dat, in tegenstelling met een aankondiging in Infokrant Egmont waarbij het concert voorgesteld wordt als een soort aperitiefconcert met begin om 10 uur, dit Lenteconcert wel degelijk een avondconcert is. Het is niet de eerste keer dat in dat reclamemagazine foutieve informatie te lezen staat. Vroeger werd ons al om rechtzettingen gevraagd en ook in de voorbije dagen was dit het geval met betrekking tot foutieve aankondigingen van de Rode Kruis-bloedinzamelingen (zie via deze link) en het eetfestijn van Joggingclub Erwetegem (zie via deze link).