Congé Concerten 2023 te Lierde.

Het Lierdes gemeentebestuur, cultuurdienst en Cultuurraad gaan voor de vijfde maal in zee met vzw KAVA (Kulturele Ambiance Via Artiesten), een  in Hemelveerdegem gevestigde organisatie die als doel heeft om de juiste match te maken tussen events organisatoren en artiesten, om de Lierdse Congé Concerten te organiseren.

Waar en wanneer.

Alle drie de concerten zullen plaats vinden op het “Gemeenteplein”, de parking tussen loods en het gemeentehuis. Ter gelegenheid van deze concerten zal het “Gemeenteplein” omgetoverd worden tot een sfeervol pleintje met een podium en eet- en drankkraampjes.

De concerten zijn gratis en gaan door op vrijdagavond 28 juli, 11 augustus en 25 augustus 2023. Ze starten steeds om 20 uur doch om iedereen al wat in Congé stemming te brengen gaat de bar een uurtje vroeger open.

Bij slecht weer gaan de optredens in de zaal van OC De Lier door.

Artiesten en bands.

Op vrijdag 28 juli 2023 coverband KABALLEROS.

Op vrijdag 11 augustus 2023 TOM DE BIE & DE IMKERS

Op vrijdag 25 augustus 2023 BARBARA DEX & DJ NEAL

klik op de foto’s om te vergroten.