Hulp gevraagd na onrustwekkende verdwijning van 19-jarige in Geraardsbergen

De federale politie heeft een opsporingsbericht verspreid na de onrustwekkende verdwijning van een 19-jarige man uit Geraardsbergen.

“Op vrijdag 7 juli 2023, om 18.30 uur, werd de 19-jarige Timo voor het laatst gezien op de Oude Steenweg in Geraardsbergen. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Timo verplaatst zich met een zwarte Piaggio Zip met nummerplaat SBLE 729 en draagt een grijze helm. Timo is 1m74 groot en mager gebouwd. Hij heeft kort bruin haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk een grijze T-shirt van het merk Jack&Jones, een blauwe jeans, een kakigroene bodywarmer en zwarte schoenen van het merk Nike. Hij had mogelijk ook een zwarte schoudertas van het merk Lacoste bij zich. Aan Timo wordt gevraagd contact op te nemen met zijn naasten om hen gerust te stellen.”

Aan getuigen of mensen die iets meer weten wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via deze link of via het gratis nummer 0800/30 300.