Ga geocachen op het domein De Pastorie te Zonnegem.

Onlangs kon je op het domein van De Pastorie te Zonnegem gaan geocachen. Tot op heden waren er reeds drie caches, maar ondertussen is er een vierde bij gekomen.

Wat dient u te doen? U kan op schattenjacht gaan op het domein De Pastorie in de Halleweg 15 te Zonnegem en daar ontdek je meteen hoe mooi de natuurlijke omgeving er wel is. Inspireert de omgeving u er tot een kunstwerk? Stuur dan uw foto van uw creativiteit en inspiratie door en laat de wereld meegenieten. Geniet er met volle respect van de dieren en planten, maar laat tijdens uw zoektocht geen afval achter. Het hele domein is toegankelijk via de hoofdingang, behalve de binnenkoer van de pastorie. Deze is vrij te bezoeken vanaf zonsopgang tot zonsondergang. U dient wel te parkeren buiten het domein van De Pastorie.