Landelijke Gilde laat je zalig genieten van ontspannende wandeltocht

Ontdek de troeven van Oosterzele

Wil je eens lekker ontspannen? Dan is de wandeltocht ‘Ostresele stapt’, die op zaterdag 29 juli (19 u – 23 u) georganiseerd wordt door Landelijke Gilde Oosterzele, een absolute aanrader. De unieke wandeltocht van 6 km leidt je door veel mooie plekjes. Ontdek hoe mooi het Oosterzeelse platteland is. Trek er op uit met uw gezin of met vrienden, kennissen,… Mooi toch, een heerlijk avondje beleven in eigen gemeente. Je start in de Boekhoutstraat 7 (familie Leus) in Oosterzele. Deelnemen kost 12 euro, 10 euro in voorverkoop (tot en met 26 juli). Kinderen tot 5 jaar mogen gratis deelnemen.
Velen juichen het toe, de zo succesrijke wandeltocht ‘Ostresele stapt’ staat opnieuw in de steigers. LG blijft boordevol goede ideeën zitten, blijft niet bij de pakken zitten, en nodigt je uit om deel te nemen aan ‘Ostresele stapt’. LG bevordert een actieve, gezonde levensstijl en blijft leuke activiteiten aanbieden. De tocht slingert langs rustige en mooie paden en wegen in Oosterzele. Ontdek de vele troeven van uw gemeente. Landelijke Gilde Oosterzele biedt u een unieke kans om te ontdekken, te genieten, te beleven. En mooi meegenomen, er worden onderweg versnaperingen aangeboden (fruit, hapje, en een aperitief). Op de stopplaats worden frietjes geserveerd. Zet de wandelschoenen klaar.
We kunnen het u aanraden, wie aan ‘Ostresele stapt’ deelneemt zal daar geen spijt van hebben. Je zult een ontspannende, verrassende en actieve tocht beleven. Ook voor kids wordt het leuk, vree wijs horen we hen nu al zeggen. Veel deelnemers zullen verbaasd staan over de troeven van hun eigen gemeente. Geniet van het panorama, het landelijk karakter, het groen, het erfgoed,…Stappen en je ogen uitkijken dus. De liefde voor ‘Ostresele stapt’ blijft bij velen hangen, de wandeltocht van LG blijft in trek. Snel inschrijven is de boodschap. Het aantal deelnemers is beperkt. Interesse? Vragen? Contacteer: LG.oosterzele@gmail.com, 0486 / 91 44 22. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).