Nog her en der in Zottegem nieuwjaarsdrinks

In een ander NUUS-artikel (zie via deze link) kunt u meer vernemen over de ‘Toast op 2024’ die het comité Middenstand Velzeke komende zondag in deze deelgemeente organiseert maar ook op andere plaatsen her en der in Zottegem wordt in de resterende weekends van deze januarimaand nog geklonken op dit nieuwe jaar.

In Grotenberge nodigt het Feestcomité Grotenberge hiervoor uit op zondag 21 januari vanaf 11 uur in zaal Ten Berg en een week later, op zondag 28 januari vanaf 11 uur, gebeurt dit eveneens in Leeuwergem waar het Feestcomité Leeuwergem in ‘t Landhuys zal klaar staan met een drankje en een hapje. In Bevegem vond in de voorbije dertien jaar ook telkens een nieuwjaarsontmoeting plaats in een organisatie van de Bevegemse Buren maar na vijftien jaar werking hield deze buurtvereniging eind vorig jaar (voorlopig?) op te bestaan.

Ook bij de lokale afdelingen van de verschillende politieke families gaan ze volgende week nog het glas heffen op 2024: bij Open VLD (Positief) en N-VA op vrijdag 26 januari respectievelijk in het Ontmoetingscentrum Leeuwergem om 19 uur en in de feestzaal Bevegemse Vijvers om 20 uur, bij CD&V en ZiZo op zaterdag 27 januari respectievelijk in het Sint-Franciscusinstituut in Velzeke om 18 uur en in zaal Ten Berg in Grotenberge vanaf 19 uur.