Familievoorstelling (6+)  ‘Sprookjes en legendes’ van Muzand op zondagnamiddag 3 maart in Zwalm

 

Op zondagnamiddag 3 maart is Muzand te gast in de Zwalmparel met ‘Sprookjes en legendes’.

Muzand, staat voor muziek en zand. Muzikale vertellingen voor jong en oud, live gespeeld op tal van unieke instrumenten én live uitgebeeld in zandtekeningen, met projectie op groot scherm.

 

Muzand is een samenwerking tussen multi-instrumentalist Raphaël De Cock en zandkunstenares Colette Dedyn. Colette, beter bekend als de zandmuze, behaalde in 2021 de finale van Belgium’s Got Talent. Met handen en vingers en met een speciale soort zandkorrels tovert Colette de mooiste figuren, landschappen, gezichten en dromen. Met bijzondere stemtechnieken, gezangen en klanken van exotische muziekinstrumenten uit de vier hoeken van de wereld, creëert Raphaël De Cock akoestische klanklandschappen die de betoverende indrukken suggereren aan het begin van legendes, mythes, filosofische verhalen, denkbeeldige wezens …

 

Na de voorstelling kan je zelf aan de slag met zand. Maak een Oosters zen miniatuurtuintje met allerlei natuurlijke materialen, geef de prachtigste kleuren aan zuiver wit zand of… teken je eigen verhaal op een echte lichttafel.

De workshop is inbegrepen in je ticket.

 

Praktisch

Zondag 3 maart – 14 u.
De Zwalmparel
Vanaf 6 jaar
€ 10 (-12 jaar: € 5)

Contact:

Lokaal bestuur Zwalm
Cultuurdienst: Fanny Delaey,cultuur@zwalm.be -0491 72 40 57