Succesvolle brunch en fotozoektocht ten voordele van “Kom op tegen Kanker”.

B&B Eyckenmolen uit Lierde en Ardena Gent organiseerden een brunch en fotozoektocht ten voordele van “Kom op tegen Kanker”.

Op 21 april 2024 bundelden B&B Eyckenmolen en Ardena Gent hun krachten voor een nobel doel: het ondersteunen van “Kom op tegen Kanker”.  Met een inspirerend evenement dat zowel gastronomie als avontuur combineerde, brachten ze niet alleen mensen samen voor een heerlijke brunch, maar ook voor een belangrijke missie in de strijd tegen kanker.

De dag begon met een uitnodigende brunch, gehouden in de sfeervolle polyvalente ruimte en tuin van B&B Eyckenmolen aan de Eikenmolen 13 te  Lierde. Met een overvloed aan heerlijk gerechtjes konden de ingeschreven  honderdveertig volwassenen en vijftig kinderen genieten van een smakelijke start van de dag. Van hartige quiches tot verse fruitsalades en knapperige broodjes, er was voor elk wat wils.

Na de brunch werden de deelnemers uitgenodigd om deel te nemen aan een spannende fotozoektocht. Aan de hand van een gedetailleerde routebeschrijving en een plannetje konden ze het parcours volgen. Onderweg moest men aan de hand van foto’s vragen oplossen die telkens een letter opleverde met dewelke er uiteindelijk een woord diende gevormd te worden. De juiste oplossing, samen met een schiftingsvraag, gaf de deelnemers kans op een gratis weekend in de B&B. Het was een leuke en interactieve manier om een stukje van de prachtige Vlaamse Ardennen te verkennen en tegelijkertijd kans te maken op een mooie prijs.

Het hoogtepunt van de dag was echter niet alleen het plezier van de brunch en de fotozoektocht, maar vooral het besef dat deze activiteit een groter doel dient want de opbrengst van het evenement gaat naar “ Kom op tegen Kanker”.

Als organisatoren kunnen B&B Eyckenmolen en Ardena Gent met trots terugkijken op deze succesvolle dag. Niet alleen hebben ze een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor alle deelnemers, maar hebben ze ook een waardevolle bijdrage geleverd aan de strijd tegen een ziekte die velen treft.

Met de steun van de gemeenschap en het voortdurende engagement van mensen zoals diegenen die deelnamen aan deze bijzondere brunch en fotozoektocht, blijft de hoop op een toekomst zonder kanker levend.

Wastyn Bert

Om te vergroten op de foto klikken.