Merelbeke buitenspeeldag op 19 april

DDL merelbeke buitenspeeldag (1)

Merelbeke, 17/04/2017, persbericht: De Merelbeke buitenspeeldag gaat door op 19 april.  Op woensdag 19 april vindt in sportpark Flora in de Koestraat de Buitenspeeldag plaats. Ook dit jaar slaan de sport- en de jeugddienst de handen in elkaar om de kinderen van Merelbeke en omstreken een onvergetelijke namiddag te bezorgen. Iedereen is welkom tussen 13.30 en 16.30 uur en deelnemen is helemaal gratis. Weer of geen weer, met springkastelen, gocarts, laserguns, een reuzengrote zandbak en zotte randanimatie maken we er de leukste namiddag van het jaar van!  

DDL merelbeke buitenspeeldag (2)

Nieuw: Het voetbaltornooi Plan Belgi ë
Nieuw dit jaar is het voetbaltornooi dat de sport- en jeugddienst samen met de dienst noord-zuid en Plan Belgi ë organiseren, ter promotie van gelijke rechten voor meisjes hier bij ons maar ook in het Zuiden. We nodigen kinderen tussen 9 en 12 jaar uit om een gemengde ploeg te vormen. Vijf vrouwelijke scheidsrechters zullen de wedstrijden in goeie banen leiden. De deelnemende teams maken kans op een gesigneerd T-shirt en voetballen van de Red Flames, het nationale vrouwenelftal.

DDL merelbeke buitenspeeldag (3)

Ook in het partnerschap met Toucountouna in Benin werkt Merelbeke samen met Plan Belgi ë en Plan Benin om meisjes meer kansen te geven. Dat gebeurt er onder meer ook via een voetbalploeg voor meisjes.

DDL merelbeke buitenspeeldag (4)

Via deze link vind je alle info.
Voor meer informatie over de Buitenspeeldag kan je surfen naar www.merelbeke.be/buitenspeeldag.

DDL