Gratis wifi in centrum Zottegem

Gratis wifi.jpg

Zottegem, 07/09/2017 –  Binnenkort zal de stad Zottegem gratis publieke wifi aanbieden in de centrumstraten. Het schepencollege keurde hiervoor een bestek goed. “Door gratis publieke wifi aan te bieden willen we ons stadscentrum nog aantrekkelijker maken voor bezoekers en toeristen.” zegt burgemeester Jenne De Potter.

Nu het stadscentrum gemoderniseerd is en de vernieuwde Markt en centrumstraten heel wat bezoekers aantrekt die er graag aangenaam willen shoppen of vertoeven, geeft het stadsbestuur nog een extra troef aan het Zottegems handelscentrum.

Zo zal er binnenkort gratis publieke wifi beschikbaar zijn van het Stationsplein, de Stationsstraat, de Markt, de Zavel, de Hoogstraat en de Heldenlaan tot het Kasteel van Egmont. De bezoeker van het stadscentrum kan hierop inloggen en zodoende gemakkelijk en goedkoop kennismaken met de stad of andere informatie opvragen.

“Tegenwoordig beschikt haast iedereen over een smartphone of tablet.” zegt burgemeester Jenne De Potter. “Het is voor toeristen dan ook een extra troef om gratis informatie op te zoeken over de stad. Daarnaast gebruikt ook het winkelende publiek almaar meer het internet om bijvoorbeeld openingsuren op te zoeken of een extra mening te vragen. We zijn ervan overtuigd dat deze gratis publieke wifi een mooie meerwaarde zal betekenen voor ons stadscentrum en een extra beleving zal cre ëren.” zegt burgemeester De Potter tevreden.