Cultuurseizoen 2017 – 2018: Oosterzelenaars vinden de weg naar cultuurtempel De Kluize  

DDL oosterzele opening theaterseizoen 17 18 (1)

Scheldewindeke, 26/09/2017 – Morgen wordt het zesde cultuurseizoen ‘In de Wolken’   aangesneden. We kunnen gerust concluderen dat het Oosterzeelse publiek en ook dat van buiten de fusiegemeente de weg gevonden heeft naar de enig mooie Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize. (R 17, foto DDL).

Het gedreven ‘Kluize-team’ heeft alweer met veel ‘stürm und drang’ een ijzersterk programma samengesteld. Een gigantisch aanbod. Het programma 2017 — 2018 oogt veelbelovend. Een tip: boek snel die voorstellingen die u echt niet wil missen en geniet van een mooie korting. Dat niet alleen het publiek, maar ook veel verenigingen thuis zijn in De Kluize, blijkt uit de overvolle kalender. De kalender 2017 — 2018 is gestaag dichtgeslibd.   GC De Kluize is een successtory. Na ‘Feesten’ (eerste editie 2012), ‘Op Koers’ (2013), ‘Tussentijd’ (2014), ‘Hartentroef’ (2015), ‘Buiten de Lijnen’ (2016) wordt ‘In de wolken’ het thema in het seizoen 2017 — 2018. Wat mag je verwachten in het seizoen 2017 — 2018? Je hebt keuze uit humor/cabaret, muziek, theater, familievoorstellingen en film. De Kluize zet zijn deuren wagenwijd open voor alle geïnteresseerden die zich willen verrijken met cultuur en blijft het belang van cultuur benadrukken. GC De Kluize wil duidelijk zijn gemeenschapsvormende rol ter harte nemen en een plaats van verbinding zijn, een vrijhaven waar het veilig aanmeren is. En liefst met jou, beste cultuurliefhebber.

DDL oosterzele opening theaterseizoen 17 18(71)

Programma

Humor/cabaret

Nele Bauwens (Wat een geluk), Raf Walschaerts (Biecht), Youssef El Mousaoui (Helemaal alleen), Micha ël Van Peel (Van Peel overleeft 2017), Pascale Platel, Roos Van Acker en Nele Van den Broeck ((Totdatzeerdoet), Die Verdammte Spielerei (Nachtvorst), Jan Jaap van der Wal (Schoon), David Galle (Erover), Veerle Malschaert (Boegbeeld).

Muziek

Open Geest XL: Annelies Brosens, Rick De Leeuw, Guy Swinnen, Christophe Vekeman (Te Gek!), Jasper Steverlinck (Try-out), Living Hero (Klaas Delrue, Hannelore Bedert, Jan De Campenaere, Senne Guns (Bruce), Aperitiefconcert Geert Vandenbon (Landingsbaan), Trio Dhoore (Momentum), Jackobond zingt Marva (Rode rozen in de sneeuw), Katrien Verfaillie (Pigeon), Eriksson Delcroix en Sun Sun Sun Orkestra, aperitiefconcert accordeon — Multiple Choise, Maaike Ouboter (Vanaf nu is het van jou), aperitiefconcert saxofoon (Scarbo Quartet).

Theater

Ultima Thule en Zefiro Torna (B.I.G.), Berlin (Zvizdal), Koen De Sutter (Montaigne), Abattoir Ferm é (Buko), Ontroerend Goed (Fight Night), Katelijne Verbeke en Daan Hugaert (Doek), Het Brein (Toma, de zottin en haar discipel), Circus Ronaldo (Fidelis Fortibus).

Familievoorstellingen

Maquette Production en het paleis (Eet je stekels op), Jeugdfilm Isra & en het magische boek, Bronks (De man, de vrouw en de beer), Esm é Bos en Bart Voet (Wiegelied), Jeugdfilm SING, Sofie Palmers en Katrien Pierlet (Blanche en Forza).

Film

Sprakeloos, ode aan mijn moeder.

 

Praktisch

Abonnementsformules

Klein abonnement: 2 euro korting per voorstelling bij minimum vier verschillende voorstellingen per persoon.

Groot abonnement: 3 euro korting per voorstelling bij minimum zes verschillende voorstellingen per persoon.

XL abonnement: 4 euro korting per voorstelling bij minimum acht verschillende voorstellingen per persoon.

De abonnementsformule is niet te cumuleren met andere kortingen. Voor extra reservaties in de loop van het seizoen bovenop je abonnement, blijf je van het gekozen abonnementstarief genieten.

Reservaties

Je kan tickets en abonnementen reserveren bij de cultuurdienst, GC De Kluize,  Sportstraat 3 Scheldewindeke, via  www.gcdekluize.be, 09 / 363 83 30,  reservaties@oosterzele.be. Oosterzele mag fier zijn op zijn cultuurtempel én op zijn ronduit schitterend ‘De Kluize’-team.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
X