Etienne wint de hesp tijdens eetfestijn Open VLD Plus

DDL oosterzele eten open vld de steenput (4)

Oosterzele, 26/09/2017 –  Het bestuur en de mandatarissen van Open Vld plus Oosterzele blikken heel tevreden terug op het eetfestijn dat werd georganiseerd in feestzaal De Steenput in Balegem. Veel sympathisanten schoven aan het rijkelijk buffet aan. (R 17, foto’s DDL).

Open Vld plus Oosterzele koos ook op de editie 2017 voor een hedendaagse laagdrempelige formule met als visitekaartje een eetfestijn tegen een democratische prijs. Met steak, zalm  met Oostends visserssausje, groenten en frieten kwam iedereen aan zijn trekken. Lekker en vers. Men serveerde de gerechten op een smakelijke manier. Voor een zacht prijsje en een prima kwaliteit. Open Vld plus Oosterzele rolde alweer de rode loper uit. Het was voor alle deelnemers een gezellig dagje uit. Leuk om op een zondagmiddag in aangenaam gezelschap en met zielsverwanten te kunnen genieten van een heerlijk eetfestijn. Alle deelnemers aan het eetfestijn werden culinair verwend. ‘Het was een heel geslaagde editie, waarop een pak meer sympathisanten langskwamen in zaal De Steenput. Ook volksvertegenwoordiger Egbert Lachaert en Minister Van Staat Herman De Croo brachten een bezoek’, glimt voorzitter Filip Michiels. ‘De ruime respons doet deugd en wordt beschouwd als een steun in de rug om het werk van Open Vld plus in Oosterzele verder te zetten’, klinkt het bij Open Vld plus Oosterzele. Het eetfestijn heeft een goede reputatie opgebouwd.

Etienne wint

Naar jaarlijkse traditie was er ook dit keer een hesp te winnen. Etienne Dumont won de waardevolle prijs. Hij schatte het gewicht van de beenhesp (7,900 kg) juist in, net als twee anderen die deelnamen aan de tombola. Etienne Dumont won op basis van de schiftingsvraag.  Ook maandag was het gezellig toeven bij Open Vld plus, ditmaal in zaal ’t Ganzenhof in Balegem. Het werd volop genieten van een gezellige koffietafel met overheerlijk gebak, lekkere ‘Balegemsen’ en heerlijke sfeermuziek. Het bestuur en de mandatarissen van Open Vld plus danken van harte alle deelnemers aan het eetfestijn en de koffietafel.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
X