Geraardsbergen beloont wie FairTrade koopt

FT-spaarkaart.JPG

Geraardsbergen, 05/10/2017 – Sinds gisteren kan je door te winkelen in Geraardsbergen punten verzamelen op een FairTrade-spaarkaart.

“Met deze spaarkaart kan je terecht bij enkele handelaars die jou een stempel geven bij de aankoop van een fairtrade-product”, licht schepen van Ontwikkelingssamenwerking Fernand Van Trimpont (CD&V) toe. “De volgende handelaars nemen deel: Sanseveria, Oxfam Wereldwinkel, Soul Coffee, Lathee, De Geuzenhoek en ’t Seizoen. Bij deze handelaars kan je ook terecht voor de spaarkaart zelf. Een volle spaarkaart kan voor 31 december 2017 worden ingeleverd bij het Administratief Centrum,  Weverijstraat 20, 9500 Geraardsbergen. Bij een volle spaarkaart maakt u kans op een (h)eerlijke prijs. Op deze manier willen we fairtrade en de korte keten extra   onder de aandacht brengen. Tegelijkertijd belonen we ook mensen die verantwoord geproduceerde producten aankopen.”

X