Zottegems wielertalent kiest nieuwe ploeg

072-rudy0997.jpg

Zottegem, 25/10/2017 – Het Zottegems wielertalent Ben Baele laat weten dat hij een nieuwe ploeg heeft gekozen. (RS)

Hij stapt over van Onder Ons Parika naar Acrog Balen BC. “Na vijf mooie jaren bij Onder Ons Parike, heb ik besloten om over te stappen naar Acrog Balen BC. Hun aanpak en de sterke bezetting spraken mij onmiddellijk aan”, klinkt het bij de Zottegemse wielerhoop. “Ik ben ervan overtuigd dat ik mij bij Balen verder kan ontwikkelen, als renner en een mooi programma kan afwerken. Ik zal Parike altijd een warm hart toedragen en bedank mijn ploegleiders en teamgenoten voor de toffe samenwerking. Ik kijk bij Balen alvast uit naar een mooi klassiek voorjaar en wil mij zeker ook verder toeleggen op het klimwerk.”

Tekst en foto’s Rudy Schietecatte

RUDY3083

X