Bart in Hollywood – Solo: A Star Wars Story

27746816_10215101244547485_645551242_o

05/02/2018, Bart in Hollywood over ‘Solo: a Star Wars Story’ – Wat weten we? De film zou in Mei 2018 in de zalen komen en is een losstaand verhaal uit het Star Wars universum.

Hoewel de verhaallijn zo geheim mogelijk gehouden wordt zijn volgende feitjes toch door de mazen van het net geglipt. Het verhaal speelt zich ongeveer 10 jaar voor de eerste Star Wars – a New Hope – af. We zouden ondere andere zien hoe Han Solo de Millennium Falcon van Lando Calrissian wint. De mentor van Han Solo zou een belangrijke rol in de film krijgen en wordt vertolkt door Woody Harrelson. Uiteraard zal ook Solo’s trouwe vriend Chewbacca een prominente rol innemen. Han Solo zelf zal vertolkt worden door Alden Ehrenreich (Hail Caesar!, Beautiful Creatures) en de regie is in de handen van Ron Howard (Apollo 13, A Beautiful Mind). De screenplay is in handen van Jon Kasdan en Lawrence Kasdan, die dat ook deed voor Star Wars: The Empire Strikes Back (1980).

Maar het voornaamste nieuws is… de eerste trailer er! Enjoy:

Meer Bart In Hollywood? Klik op link in het rood!

Contratiempo  —  Vier gratis cultfilms  —  Indiana Jones  —  Get Out  —  Dunkirk  —  Bart in

Hollywood — Three Billboards Oustide Ebbing, Missouri  —  Wat is jouw Guilty Pleasure

Film? Laat het ons weten!  – Shape of Water