Sint-Lievens-Houtem, fier op “Mooiste marktplein van Vlaanderen”

Zondag werd het prachtig vernieuwde marktplein van Sint-Lievens-Houtem officieel ingehuldigd.

Het gemeentebestuur zorgde voor een groot feest met een feestelijke receptie, muzikale optredens, een kinderdorp, foodtrucks, gezellige terrasjes én ook gouverneur Briers. Het marktplein in Sint-Lievens-Houtem is in ieders ogen prachtig geworden en wordt door velen zelfs het mooiste marktplein van Vlaanderen genoemd. “Het was een fantastische dag”, reageert schepen van Openbare Werken Tim De Knyf. “Met tot ’s avonds een marktplein vol mensen die positief staan tegenover onze vernieuwde markt. Ook het kinderdorp en de fonteinzone was zeer gegeerd bij de jongste Houtemnaren. Ik ben zeer tevreden dat we de werken op een goed jaar klaar hebben gekregen zonder al te veel last voor de buurtbewoners en handelaars.”

Enkele video’s en foto’s uit het Beiaard-archief, met beelden van de werken

Met dank aan L.A.M.P. fotografie