Marleen Gyselinck is waarnemend burgemeester in Brakel

Marleen Gyselinck is de nieuwe waarnemend burgemeester. Ze legde de eed af in de handen van gouverneur Briers. Door deze carrousel zijn er tevens heel wat bevoegdheden die veranderen van persoon.

André Flamand komt nadat hij begin dit jaar ontslag nam om plaats te ruimen voor Peter Vanderstuyf terug in het schepencollege. Flamand krijgt nu als bevoegdheden o.m.: huisvesting, burgerlijke stand en ontwikkelingssamenwerking.

De waarnemend burgemeester krijgt als belangrijkste bevoegdheden o.m.: veilig\nheid, personeel en seniorenbeleid. Marleen wordt tevens voorzitter van het politiecollege.

Tussen het ontslag van Stefaan Devleeschouwer en de aanstelling van Marleen Gyselinck was Hedwin De Clercq dienstdoend burgemeester. Deze is en blijft eerste schepen.

Voor alle duidelijkheid. Het Brakels schepencollege bestaat nu uit: Marleen Gyselinck, Hedwin De Clercq, Johan Thomas, Peter Vanderstuyf, Sabine Hoeckman, André Flamand ( aanstelling 28 mei) en Marijn Devalck. Voorzitter van de gemeenteraad en titulair burgemeester blijft Alexander De Croo.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X