O’Gazeuse op Cong é Concert in Lierde.

Tweede concert uit reeks van drie.

Op het concert van vrijdag 3 augustus 2018 treed Coverband O’Gazeuse op met een mix van songs en medleys.  Deze kleurrijke verschijning speelt reeds 16 jaar samen en dat is duidelijk te horen.  O’Gazeuse is van alle markten thuis en kan door het brede repertoire dat ze brengen elk publiek aan.

Tijdens een optreden van O’Gazeuse ontmoeten Kiss en Abba elkaar in een medley, passeren Bob Marley, De Kreuners en Kings Of Leon de revue en behouden Triggerfinger, Soulsister en The Wolfbanes het chauvinisme tegenover The Black Crowes, Robbie Williams of The Black Keys.

 Organisator

Het gemeentebestuur, cultuurdienst en Cultuurraad gaan voor de organisatie van deze concerten in zee met vzw KAVA.

vzw KAVA (Kulturele Ambiance Via Artiesten) is een, in Hemelveerdegem gevestigde, vereniging die als doel heeft om de juiste match te maken tussen events organisatoren en artiesten.

Waar en wanneer

Zoals het vorige Cong é Concert zal ook dit plaats vinden op het “Gemeenteplein”, de parking tussen de gemeentelijke loods en het gemeentehuis. Opnieuw zal het “Gemeenteplein” omgetoverd worden tot een sfeervol pleintje met een podium en eet- en drankkraampjes.

Coverband O’Gazeuse start om 20 uur doch om iedereen al wat in Cong é stemming te brengen gaat de bar een uurtje vroeger open.

Bij slecht weer gaat het optreden door in de feestzaal van OC De Lier.

Laatste concert

Op vrijdag 10 augustus 2018 sluit de all-round coverband Commerwell de Cong é concerten af met “minder evidente” doch daarom niet minder bekende covers van de jaren ’70 tot nu. Daar ze ook over verschillende genres gaan zorgt dit ervoor dat ze steeds aangenaam verrassen in vergelijking met de meer traditionele coverbands.

Noteer dus alvast ook deze datum in je agenda.