VAG In at Zottegem schenkt prachtige kever weg!

VAG In at Zottegem, dit jaar op zaterdag 18 en zondag 19 augustus, schenkt een prachtige kever weg ten voordele van het goede doel.

De tweedehands kever werd professioneel gerestaureerd door de VAG In at Zottegem crew en is ook dit jaar felbegeerd. Je kan hem winnen door ter plaatse deel te nemen aan de tombola. Vorige jaar bracht de tombola met toen gerestaureerde Golf 1 1.250 euro op ten voordele van Bijeva. Een bezoekje aan de VAG In loont uiteraard sowieso de moeite want de organisatoren hebben er met dank aan talrijke sponsors ook dit jaar alles aan gedaan om het autoliefhebbers naar hun zin te maken: tal van Oldtimers, de oude brommerkes van Brommerkesclub Leste Vitesse, het Belgisch kampioenschap in gang lopen, winkeltjes vol gadgets en allerhande materiaal, love muziek, workshops van Click Track, een barbier en uiteraard eten en drinken. Aanrader! Afspraak op het festivalterrein aan de Bevegemse Vijvers.

Meer info?

Facebookpagina VAG In at Zottegem

Evenement VAG In 2018