Leerlingen van de academie voor muziek, woord en dans

Broodje Kunst Deluxe 90

Leerlingen van de academie voor muziek, woord en dans

De academie voor muziek, woord en dans en cultuurcentrum De Plomblom brachten ‘Broodje Kunst Deluxe 90’. ‘Broodje Kunst Deluxe 90’ is de naam van het parcours. ‘Broodje’ staat voor Broodje Woord, de jaarlijkse voorstelling van de woordklassen van de academie, die dit jaar in dit feestjasje wordt gestopt. ‘Kunst’ verwijst naar Kunstendag voor Kinderen. ‘Deluxe’ staat voor alle kunstvormen die aan bod komen. Want naast de woordklassen, performen ook de afdelingen muziek, dans en beeld in dit kunstenparcours. ‘90’ verwijst naar het 90-jarig bestaan van de academie voor muziek, woord en dans.

In Ninove zorgde het cultuurcentrum samen met de leerlingen van de academies voor een verrukkelijk weekendprogramma rond het thema ‘eten en drinken’. Families met kinderen tussen 5 en 12 jaar konden zaterdag en zondag deelnemen aan het twee uur durende parcours dat je van de academie in de Parklaan 13 naar het feestelijke banket in het cultuurcentrum op de Graanmarkt bracht.

Onderweg kreeg je woordenraps (of zijn het wraps?) over toetjes en hamburgers voorgeschoteld, hoorde je heerlijke deuntjes en zag je begeerlijke dansacts. Je stak zelf de handen uit de mouwen en snoof de sfeer op van de lessen in de academie beeldende kunst.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X