Merelbeke viert Vlaanderen feest op het kerkplein op 13 & 14 juli.

Op zaterdag 13 juli is er vanaf 20 uur een avondprogramma met gratis live optredens op het grote podium. Hoofdact Jelle Cleymans en zijn El Bandido’sMet zijn liveband trekt Jelle deze zomer door heel Vlaanderen. En voor elk optreden brengt hij twee van zijn zes bandido’s mee. Wie? Dat moet nog even geheim blijven, maar we geven je alvast de zes mogelijke gasten mee Jonas Van Geel?, Clara Cleymans?  James Cooke?, Lucas Van Den Eynde?, Gert Verhulst?, Barbara Dex in een wervelende show brengen ze de grootste Nederlandstalige meezingers: van Hazes tot Sommers, van Tura tot Zangeres Zonder Naam. Iedereen mag naar hartenlust meezingen. Ambiance! Smash Dance Deze groep bestaat uit twee gouden stemmen, Vanessa Salamon en Pieter Roets, en een stel topmuzikanten. Ze brengen op een energieke en aanstekelijke manier een rollercoaster van pophits. Deejay TimDeejay Tim ‘Van Nieuwenbergh sluit het zaterdagprogramma af. Sfeer verzekerd

Op zondagnamiddag 14 juli heersen de kids over Merelbeke Feest ². En ’s avonds feesten de volwassenen er weer op los. Vanaf 13.30 uur vind je op parking Tramstel plaats een heus kinderdorp. Daar kunnen kinderen zich uitleven op springkastelen en attracties. Op het grote podium openen we op zondagnamiddag met een speciaal kinderprogramma. Om 14.30 uur is er eerst Boembox met voormalig ‘VTM Kids’- presentatrice Ellen Dufour. Om 16 uur is er een optreden van de Ketnetband, al meer dan 15 jaar de kidsband bij uitstek. In hun nieuwe swingende show rijgen ze de grootste Ketnetnummers en de meest actuele party hits aan elkaar!   www.merelbekefeest.be, Vanaf 18 uur zetten we het feest voor de volwassenen in met Straffen Toebak: een 100% Nederlandstalige coverband die de grootste Nederlandstalige hits brengt, van De Kreuners tot Rob De Nijs.We eindigen op zondagavond met Les Copines: de vrouwelijke partyband van Isabelle A en Ianthe Tavernier.

X