Jeugdhuis organiseert festival in Oosterzele

Jeugdclub Pallieter van Oosterzele organiseert naar jaarlijkse gewoonte een festival. Het festival staat in de regio bekend als ‘Westernweekend’.  Het grasperk aanpalend aan het jeugdhuis wordt bedolven onder het stro. Zodoende wil het jonge en dynamische team van het jeugdhuis Pallieter een heuse westernsfeer cre ëren. Men hanteert nog steeds de succesformule van voorheen maar voegt er eveneens een heuse barbecue aan toe.  

‘Ons jaarlijks stokpaardje wordt opnieuw van stal gehaald en in een nieuw jasje gestoken. De befaamde, aloude traditie blijft grotendeels bestaan. Jullie kunnen vrijdag nog steeds genieten van dikke beats en zalige muziek gedraaid door echte top – DJ’s. Zaterdag verwelkomen wij wat vroeger op de avond enkele prachtige Western-gerelateerde bands, met aansluitend een afterparty. Niet veel verandering dus. Maar deze keer is er een mogelijkheid deel te nemen aan de barbecue. Een kaartje kost slechts €15. voor deze prijs kan u genieten van overheerlijke ribbetjes (of een vegetarisch alternatief) en frietjes met groenten.’ Getuigt de enthousiaste voorzitter Jakob Vandenhaute.

Een regulier combiticket (vrijdag 2 augustus en zaterdag 3 augustus) kost 10 euro in de voorverkoop en 12 euro aan de kassa. Indien u een combiticket wil combineren met de barbecue kost u dit slechts 25 euro in voorverkoop en 27 euro aan de kassa. Indien u enkel op vrijdag kan komen, betaalt u 5 euro in de voorverkoop en 6 euro aan de kassa. Een ticket voor zaterdag kost u 6 euro in voorverkoop en 8 euro aan de kassa. Daarnaast kan u naast uw toegangsticket een ‘eetkaart’ ter waarde van 15 euro kopen. Via deze link: https://forms.gle/bYwAsm82boaWe7ru6 kan u zich alvast inschrijven voor de barbecue. Bandjes zijn verkrijgbaar bij het bestuur van De Pallieter. U kan hen gemakkelijk bereiken via hun facebookpagina of het mailadres: info@jeugdclubpallieter.be.

 

X