Zin in karate? Nieuw seizoen Shotokan Zottegem start volgende week!

Vanaf woensdag 4 september 2019 kan je bij de Zottegemse karateclub SHOTOKAN opnieuw terecht voor een nieuw sportief seizoen.

De club, die haar 38ste seizoen aanvangt, kan jaarlijks rekenen op een vast ledenbestand van +/- 65 actieve leden, waarvan 1/3 jeugd en 2/3 volwassenen (vanaf 14j.). De martiale trainingen worden zoals steeds hervat nadat een welverdiende zomervakantie de nodige sportieve energie heeft aangevuld. De club hoopt bij aanvang van dit seizoen, naast haar vaste clubleden, ook heel wat nieuwe gezichten te mogen verwelkomen.

Zoals bij de start van elk nieuw seizoen worden er aan geïnteresseerde sportievelingen initiatielessen aangeboden dit gedurende de volledige maand september. Zowel zij die graag hun fysieke en/of ook hun mentale grenzen wensen te verleggen zullen de martiale Shotokan-stijl zeker weten te appreci ëren, waarbij traditie hoog in het vaandel gedragen wordt. Deze lessen gaan steeds door in de Stedelijke Sporthal de ‘Bevegemse Vijvers’ op zowel woensdag als vrijdag, voor de jeugd van 18u00 tot 19u30 en voor de volwassenen van 19u30 tot 21u00.

Kinderen die interesse hebben in karate kunnen starten vanaf de leeftijd van 8 jaar, de jongvolwassenen vanaf 14 jaar kunnen reeds de groep van de volwassenen vervoegen. Losse kledij en de nodige energie volstaan om in september aan de gratis initiatielessen te kunnen deelnemen.

Zowel de competitieve alsook de recreatieve sporter zal zich zeker verder kunnen ontwikkelen binnen onze uiterst gemotiveerde en sociale club en dit dankzij haar zeer gedreven trainers.

Daarnaast zal de club ook dit seizoen op zaterdag 14 maart 2020 opnieuw haar jaarlijkse karatestage organiseren, dit telkens onder de leiding van de voor Belgi ë technisch verantwoordelijke, Sensei Sergio Gneo 7de DAN JKA, bijgestaan door Sensei Meert Jean-Pierre 6de DAN JKA en Sensei Heirman Albert 6de DAN JKA.

Meer informatie over karate in zijn totaliteit en de club is terug te vinden op onze website www.shotokan.be en op Facebook.