wegomleiding

Vellen van dode bomen langs N8 in Ninove

Het Agentschap Wegen en Verkeer start met het vervangen van 12 bomen langs de Elisabethlaan (N8) in Ninove. Het vellen van de bomen gebeurt op zondag 17 november en op zondag 24 november. Tussen 7u en 18u gaat de N8 dicht vanaf het kruispunt “Den Dollar” tot aan de Pollarebaan in Ninove. Voor de veiligheid moet alle verkeer omrijden. De werken gebeuren op twee zondagen om de hinder zoveel als mogelijk te beperken.    

Vellen van dode bomen langs N8 in Ninove

Op zondag 17 november en op zondag 24 november verwijdert het Agentschap Wegen en Verkeer 12 bomen langs de N8 in Ninove. Deze beuken hebben de grote droogte van de voorbije zomers niet overleefd. De dode bomen laten staan, betekent een gevaar voor de weggebruikers. Begin 2020 worden ze alle 12 vervangen. Voor de veiligheid wordt de weg volledig afgesloten tussen 7 uur en 18 uur.

Verkeerssituatie

Bij het vellen van de bomen wordt de Elisabethlaan (N8) afgesloten vanaf het kruispunt “Den Dollar” en de Pollarebaan. Alle verkeer rijdt om via de Albertlaan (N405) en de Koning Boudewijnlaan (N28) in de beide richtingen. De Centrumlaan blijft bereikbaar via het centrum van Ninove.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X