Corona-Update: AZ Sint-Elisabeth Zottegem

Communicatie van AZ Sint-Elisabeth Zottegem:

Voorzichtig kunnen we stellen dat onze activiteit in het kader van de corona-infecties over zijn piek zit. Woensdag konden de eerste 2 patiënten die langdurig beademd werden op intensieve zorgen verhuizen naar de revalidatie-afdeling. Eerdaags zullen nog 2 of 3 patiënten hen vervoegen.

Omdat besmette personen minder beroep hoeven te doen op intensieve zorgen, hebben we deze week ook 1 van de 2 intensieve units terug corona-vrij kunnen maken. Zo krijgen we opnieuw meer ruimte om ook niet besmette patiënten kritische zorgen aan te bieden. Alle doorgevoerde veranderingen zijn evenwel snel terug totaal operationeel voor het geval zich een nieuwe golf coronazieken aanmeldt.

Om het aantal besmette personen laag te blijven houden, zijn alle preventieve maatregelen onverkort van kracht: handhygiëne en dragen van mondneusmaskers, social distancing en zoveel mogelijk “in uw kot blijven”.

#SEZZtegencorona#corona😷

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X