Erfgoedwandeling op Open Monumentendag


Geraardsbergen.Op zondag 13 september 2020 verken je individueel en in je eigen bubbel de gloednieuwe erfgoedwandeling in het centrum van Geraardsbergen aan de hand van een beknopte wandelbrochure.    

Natuurlijk is Geraardsbergen de stad van Manneken Pis, de Muur en mattentaarten. Maar de Denderstad biedt zoveel meer. Naar aanleiding van Open Monumentendag wordt een nieuwe erfgoedwandeling doorheen de hele stad gelanceerd. De wandeling laat je stil staan op plaatsen waar je anders voorbij snelt. Naast de klassieke monumenten is er aandacht voor straten en steegjes, fraaie gevels, bijzondere details boven winkelpuien, een restje van de oude stadsomwalling…

De brochures zijn zondag gratis af te halen in het Infokantoor Visit Geraardsbergen tijdens de openingsuren (10 tot 16 uur), en dit zolang de voorraad strekt.
Mondmasker zijn verplicht volgens signalisatie in het stadscentrum.

 

X