Machtsvertoon van de politiediensten in Brakel

Twee personen opgepakt na twee overvallen

In het centrum van Nederbrakel doken rond 16.30u talrijke politiepatrouilles op en dit op de as Brusselsestraat – Neerstraat-Marktplein- Kasteelstraat.

Wat er aan de hand is weten we officieel nog niet. De politiediensten waren aan het zoeken in o.m. de bloembakken en de riolen op de markt. Er waren politieploegen van verschillende zones aanwezig. Er zouden  twee minderjarige personen  zijn opgepakt in de Kasteelstraat – Een bron meldt ons dat een persoon mogelijks geld ging afhalen bij BNP Paribas aan de Brusselsestraat  en overvallen werd. Een tweede voorval deed zich voor aan de kant van het terrein van OLSA Brakel. De slachtoffers werden telkens bedreigd met een mes.

.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X