Open VLD Zwalm verstuurde op 7 december alvast haar kerst- en nieuwjaarswensen naar de Zwalmse gezinnen.

Open VLD Zwalm verstuurde op 7 december alvast haar kerst- en nieuwjaarswensen naar de Zwalmse gezinnen.

Voorzitter Mario Baert (Open Vld Zwalm) :  “Ondanks deze moeilijke en zware tijden die nog steeds beheerst worden door het virus Covid19, willen we de Zwalmse bevolking toch aangename, gezonde en vooral veilige feestdagen toewensen. We willen de bevolking oproepen, hoe moeilijk het ook wordt, om de veiligheidsvoorschriften blijvend op te volgen. Enkel zo zullen we het virus kunnen verslaan. Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, die steeds openstaat voor alle inwoners en steeds zeer druk wordt bezocht, zal in januari helaas niet kunnen doorgaan.

Met onze kerstwensen willen we ook onze Zwalmse handelaars, die reeds maanden zwaar beproefd worden, bereiken en hen een hart onder de riem steken. Daarom bedachten we een leuke eindejaarsactie. Tussen de meer dan 3.800 kerstkaarten werden een aantal waardebonnen ten behoeve van onze Zwalmse middenstand ter waarde van 10,00 euro verdeeld. De gezinnen die een bon tussen hun kerstkaart vinden, kunnen deze bij de Zwalmse handelaars inruilen. De bonnen zijn geldig tot eind februari 2021. We hopen dat tegen die tijd ook de horecazaken opnieuw kunnen opstarten en dat de bonnen ook daar eventueel kunnen aangewend worden. Wanneer de lokale handelaar na ontvangst van de waardebon contact opneemt, zal hij het bedrag meteen kunnen verzilveren.

Dit is een klein gebaar, maar wij willen met het bestuur en de mandatarissen van Open VLD Zwalm de Zwalmse handelaars laten weten dat we hen niet vergeten in deze barre tijden.”

 

X