Kleuterschool Pieternel viert oma en opa


Geraardsbergen. Op dinsdag 9 maart trokken de kleuters van kleuterschool Pieternel uit de Baljuwstraat in Geraardsbergen voor een geheime missie naar het Boelarebos. Ze wilden een speciale boodschap opnemen voor heel bijzondere mensen in hun leven: oma en opa. “Door de coronamaatregelen is het organiseren van een grootouderfeest niet mogelijk, vandaar dit alternatief”, licht juf Katty Merckaert van de peuter -en eerste kleuterklas dit initiatief toe.

“Op zondagnamiddag konden de oma’s en opa’s vanuit hun zetel kijken naar een hartverwarmende boodschap van hun oogappel. De kleuters brachten een boodschap van warmte, liefde en verbondenheid en verspreidden deze via de facebookpagina van de school.”, gaat directeur Stijn Haegeman veder.

“In deze uitzonderlijke tijden vinden we ouder- en grootouderbetrokkenheid nog belangrijker dan ooit tevoren. We hopen alvast dat alle grootouders en tevens ouders van onze Pieternellers er van genoten hebben.”, besluit Kathy Simoens van de tweede en derde kleuterklas.

Bent u nog op zoek naar een kleuterschool waar uw kleuter écht kleuter mag zijn en kan opgroeien in een familiale en groene omgeving?! Dan is kleuterschool Pieternel h ét schooltje waarnaar u op zoek bent! Maak snel een afspraak voor de opendeurdag van zaterdag 20 maart via 054 41 22 74 of info@bsgocntrum.be en krijg een rondleiding op maat.

 

 

X