Gerechtelijke inval bij Beauprez Service Residenties


Grimminge. Dinsdagmorgen deed het gerecht een huiszoeking bij Beauprez Service Residenties. Stefaan P., Sandra V.d. W. en Eddy P. werden voor ondervraging meegenomen. Volgens goed ingelichte bronnen zou de inval van het gerecht te maken hebben met een fout gelopen belegging in 2016, waarbij de betrokken zelf gedupeerd werden. De betrokkenen zouden ingegaan zijn op een aanlokkelijk voorstel uit het buitenland, maar al vlug bleek dat er fraude in het spel was. Meer details worden er momenteel niet vrijgegeven.

‘De bewoners en hun familie en het personeel moeten zich geen zorgen te maken. Dit spijtige voorval heeft geen invloed op de werking van de assistentiewoningen. De dagelijkse werking heeft er niet onder geleden’, wordt er vanuit Beauprez Service Residenties meegedeeld.

Julien Borremans