©RV - Festiloco wil (Ninoofse) verenigingen met meer dan 10000 euro een financiële duw in de rug geven

Festiloco wil (Ninoofse) verenigingen met meer dan 10000 euro een financiële duw in de rug geven.

Op Zaterdag 14 augustus gaat de eerste editie van Festiloco door met onder andere Yves Deruyter, Dj Ghost, Pat b live, Franky Kloeck alsook Ronny Retro, Sven Ornelis, Dj Yolotanken, Gunther d enz…

Het festival gaat door in het stadspark van Ninove op en rond ’t Oeversteksken

Dit is een charmante voetgangersbrug die de verbinding maakt tussen de linker en rechteroever in Ninove.

Deze brug zal de verbindingsweg zijn tussen de 2 festivalterreinen: enerzijds met de “foute loco stage”, de VIP area en de foodtrucks met chill zone en anderzijdsonze “dikke zwoeëren bosj stage” aan de overkant van de Dender voor de dance liefhebbers. De vip is reeds 95 procent uitverkocht en er zijn al meer dan 2250 gewone tickets verkocht op 1 maand tijd.. De laatste tickets van wave3 zijn nog steeds te koop op www.festiloco.be. Snel zijn is de boodschap…..

Loco events weet dat het afgelopen jaar een financieel zwart jaar was voor heel veel verenigingen en om hun kas te spijzen wil Loco Events VZW hen een duwtje in de rug geven.

Loco events Vzw is nog op zoek naar een goeie 100 medewerkers om tijdens en na het festival mee te werken met de nodige vergoeding. Dit gaat voor zaterdag over stewards, uitbaten van de toog en de vip, tot medewerkers om de toiletten uit te baten, enz. alsook op  zondag om de afbraak en opkuis van het festivalterrein uit te voeren. Wij denken dat er tal van verenigingen misschien wel geïnteresseerd zijn om in een gezellige sfeer en ambiance op Festiloco te werken. Wie interesse heeft mag een mailtje sturen naar info@festiloco.be.