Trage Wegenwandeling in Lierde

Elk jaar vindt in de herfst de Dag van de Trage Weg plaats.

Duizenden ruiters, fietsers, wandelaars, kinderen en buitenmensen trekken de wegjes en paadjes op. Van de Westhoek tot het Maasland, in het groen en in de stad, langs authentieke landwegen en nieuwe tracés.

De ”Dag van de Trage Weg” is hét uithangbord voor veilige, gezonde en aangename trage wegen in ons land.

Ook  wandelclub CSC Lierde vzw neemt weerom deel aan dit nationaal evenement en hun traditionele begeleide wandeling zal dit jaar doorgaan op het grondgebied van Sint Martens Lierde met als startlocatie café De Kartuizer. 

Op 16 oktober 2021 om 13u45 wordt daar verzamelt  en stipt om 14u00 vertrekt men voor een tocht van om en bij de 6km. Deze wandeling is GRATIS en bovendien krijgen de deelnemers onderweg een druppelke, water of fruitsap aangeboden. Bij aankomst zijn er boterhammen met kaas en kop voorzien. Ook het eten en koffie zijn door CSC aangeboden. Andere dranken dienen wel betaald te worden.

Wegens de nog geldende coronameetregelen zal er per tafel bediend worden waardoor er maar maximum 50 wandelaars kunnen deelnemen en voorinschrijven dus noodzakelijk is.  Eerst is eerst.

Inschrijven kan door je naam, geboortedatum, naam club en “Trage Wegentocht” zo vlug mogelijk doch zeker voor 11 oktober 2021 door te mailen naar csc-lierde@wastyn.be

Het secretariaat zal je dan een bevestiging sturen.

Let op: enkel inschrijvingen per mail zullen aanvaard worden.