Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Vijftiende groepsaankoop stookolie te Lierde.

Al voor de vijftiende maal op rij organiseert VOORUIT Lierde (vroeger sp.a Lierde) een groepsaankoop stookolie welke de Lierdenaren in staat moet stellen een aanzienlijke korting te bekomen op hun energiefactuur.

Door alle Lierdenaars de mogelijkheid te bieden om op deze actie in te tekenen probeert Vooruit Lierde een zo groot mogelijk volume te bekomen om alzo de prijzen maximaal te kunnen drukken.

De voorbije veertien jaar bespaarden de intekenaars op deze manier gezamenlijk tussen de 8.000 en 25.000 euro per jaar. In 2012 noteerde men zelfs een recordbestelling van 316050 liter welke op dat ogenblik goed was voor een besparing van niet minder dan 25474 euro. Vorig jaar haalde men 96400 liter wat goed was voor een totale besparing van 8998 euro.

Iedereen vaart er dus wel bij. Doch VOORUIT wil vooral ook bewerkstelligen dat ook de sociaal zwaksten, die het in de winterperiode ook vaak het moeilijkst hebben, hiervan mee de vruchten kunnen plukken.

“Onze Lierdse VOORUIT-ploeg werkt voor iedereen in Lierde en zoekt steeds naar de beste oplossing waar zo veel mogelijk Lierdenaren beter van worden!” weet VOORUIT Lierde voorzitter en al jaren stuwende kracht achter deze actie, Bert Wastyn, ons te vertellen.

De stookolieactie 2021 gaat traditioneel door in de periode november-december.

Intekenen met de daarvoor voorziene formuliertjes, dewelke eind oktober al over gans Lierde bedeeld werden, kan tot en met 25 november 2021.

Leveringen gebeuren tussen 1 en 31 december 2021.

Wie meer informatie wenst kan deze bekomen bij Vooruit voorzitter Wastyn Bert.

Per mail op: bert@wastyn.be  of  vooruit-lierde@wastyn.be

Of telefonisch op nummer 055/42 43 35 of  0495 31 00 59

X