Sinksenkermis wordt één groot muziekfestijn

Oosterzele zal bruisen als vanouds

Voor een stevige portie muziek ben je op de Sinksenkermis 2022 aan het juiste adres. Het Sinksencomité presenteert op de editie 2022 een veelzijdig programma. Zowel de muziek, de sfeer en de ambiance zijn er uniek. De Sinksenkermis is uitgegroeid tot een volksfeest met uitstraling. De muziekliefhebbers krijgen alweer heel veel waar voor geen geld in de schoot geworpen. Vrijdag 3 juni wordt de Sinksenkermis voor geopend verklaard. Twee jaar door corona hebben we de feesten gemist. Er is heel wat schade in te halen. Maar feesten is als fietsen, je verleert het niet.
Het Sinksencomité slaagde er steengoede bands, zangers, zangeressen te strikken voor een optreden tijdens de Sinksenkermis 2022. Op het podium op het gemeenteplein: Das Rock (StuBru Coverband), De Toape Geraapte’, Green Onions, La Chouffe (KSA lokaal), Faute Bendt, Dirk Van De Velde, Bart Pit’s Jazz Band, De Helaasheid der Zingen, Marcoff, Nicky Jones, Sabine, Yves Segers, Fifties Fever (Rock ‘n Roll, Swing, Twist & Surf. Allen met een onstilbare podiumhonger, durf en aangeboren muziekdrift. Schitterende sfeermakers. Het programma is gevarieerd. Iedereen  vindt wel iets naar zijn gading.  Je mag gerust uit volle borst meezingen. Covers zijn ideaal daarvoor. In café The Pub zorgt DJ Pascal voor hemelse muziek gedurende gans de kermis. Hoe dan ook, het muziekprogramma van Sinksenkermis stelt nooit teleur. De Sinksenkermis is een veelkoppige draak die moeilijk te bedwingen is. Hij ziet u graag komen en wil u van alles geven. Stippel uw keuzes uit en laat u gewoon verrassen. Optredens à volonté. Dankzij de vele sponsors en medewerkers kan het comité de Sinksenkermis voor de bezoekers gratis kan houden. Aanstekelijke muziek, vrolijk publiek, unieke sfeer op Sinksenkermis, daarvoor komen de vele feestgangers naar Oosterzele. Ze mogen zich verwachten aan de meest uiteenlopende genres en geen geld uitgeven, want alle concerten zijn gratis. (mvdv, foto’s ddl)