Quizavond en champagneactie bij Soroptimist Zottegem

Ten voordele van haar sociale werking organiseert de damesserviceclub Soroptimist Zottegem/Zuid-Oost-Vlaanderen voor de vijfde keer een quizavond, op vrijdag 25 november in het Ontmoetingscentrum Strijpen aan de Sint-Andriessteenweg. De deuren gaan open om 19u30; de eerste vraag wordt gesteld om 20 uur. Oud en jonger kunnen deelnemen aan deze algemene kennisquiz voor ploegen van maximum vier personen. Het aantal ploegen wordt beperkt tot een 35-tal.

Inschrijven kan door middel van een mailtje naar soropsquiz@gmail.com + overschrijving van 20 euro naar BE83 0682 1012 9915 (met vermelding van ploegnaam). Overigens zijn er niet alleen met de quiz mooie prijzen te winnen. Dit is tevens het geval met de tombola die in de loop van de avond gehouden wordt en daarbij wordt iedere keer onder meer ook een mooi collectorsitem verloot (vorig jaar een voetbalshirt van eersteklasser Zulte Waregem met de handtekeningen van spelers erop).

CHAMPAGNEACTIE

Zoals gewoonlijk rond deze tijd houdt Soroptimist Zottegem/Zuid-Oost-Vlaanderen ook opnieuw een verkoop van champagne (Fallet Dart, afkomstig uit Drachy) waarvan de opbrengst eveneens gaat naar de sociale projecten van de serviceclub. Vijf champagnes worden verkocht per doos van 6 flessen van 75 cl (prijzen van 125 tot 270 euro). Daarnaast worden ook dozen te koop aangeboden met 6 kleine flesjes van 37,50 cl (Grande Sélection Brut, 83 euro) alsook twee digestieven, Fine de la Marne en Vieux Marc (beide 42 % alc.), per fles van 50 cl. aan 33 euro. Bestellen kan tot uiterlijk zaterdag 26 november. Het nodige bestelformulier en een beschrijving van het ganse champagneassortiment vindt u via deze link: http://bit.ly/SoropsChampagne.