Gemeenteraadslid Guido De Lil (1954 – 2023) is overleden

Geraardsbergen. Guido De Lil is op vrijdag 26 mei overleden aan een ziekte die hem fataal werd. Guido werd op dinsdag 8 november als gemeenteraadslid geïnstalleerd voor het Vlaams Belang, ter vervanging van Alexandra Remory. Hij was ook ondervoorzitter van de plaatselijke afdeling en oud KSA-leider. Guido werd op 23 september 1954 geboren en werd 68 jaar.

Guido De Lil was gepensioneerd en weduwnaar. Hij was 8 jaar actief bestuurslid van Vlaams Belang Geraardsbergen: eerst als secretaris en vervolgens als ondervoorzitter. Samen met gemeenteraadsfractieleider Hans De Gent vormde Guido De Lil een tweekoppige fractie in de gemeenteraad.

De uitvaartdienst zal plaatsvinden op vrijdag 2 juni 2023 om 13u30 in de aula van funerarium ARK Uitvaartzorg, Groendreef 7b, 9500 Geraardsbergen. Daarna volgt de teraardebestelling op de begraafplaats van Geraardsbergen.

De redactie wenst de nabestaanden heel veel sterkte toe.

Julien Borremans