đ—Ļ𝗮𝘃đ—ŧđ—ŧđ—ļđ—ŗ𝗲𝗲𝘀𝘁𝗲đ—ģ đ—ļđ—ģ 𝗘𝘂đ—ŋđ—ŧ𝘀đ—ŧđ—ģ𝗴𝘀đ—ŗ𝗲𝗲đ—ŋ đ—ŧđ—Ŋ 𝘇𝗮𝘁𝗲đ—ŋ𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟲 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀

Op zaterdag 26 augustus zijn het opnieuw Savooifeesten. Het Savooiplein wordt ÊÊn groot glitterfestival waarop alle eurosong hits van de voorbije jaren de revue passeren.

Liefhebbers van het Eurovisiesongfestival hoeven niet te wachten tot volgend jaar en kunnen op zaterdag 26 augustus afzakken naar het Savooiplein in Ninove. Dan weerklinken Waterloo, J’aime la vie, Baby Baby, Tattoo, Because of You en vele andere bekende hits over het Savooiplein voor Eurosong Savooi!

Eurosong Savooi start om 16 uur voor de jongsten met Eurosong for kids. Terwijl ouders genieten van een drankje en hapje kunnen kinderen zich laten schminken en zich uitleven op de dansvloer.

Om 20 uur starten liveoptredens in eurosongsfeer met als eerste Mary & The Seabirds, gevolgd door De Coverband. Om 23 uur trekken we het feest helemaal op gang met het bal populaire. Ook dan zullen de grootste eurosong hits niet ontbreken. Oefen dus alvast de lyrics van Soldiers of Love, Ne partez pas sans moi, Heroes, Hold me now of Euphoria.

Because of You

Eurosong Savooi organiseren we met plezier voor al wie zin heeft in een leuk feestje. Duik dus in je kast voor je meest kleurrijke outfit, trek je dansschoenen aan en oefen jouw Nicole & Hugo skills of de bekende kniezwengel.

De Savooifeesten vinden plaats op het Savooiplein en zijn helemaal gratis. We hopen op prachtig zomerweer, maar voorzien een overkapping indien regen wordt voorspeld.

Praktische informatie

Wanneer: Zaterdag 26 augustus vanaf 16 uur.
Waar: Savooiplein, Ninove