stookolieactie sp.a Lierde

VOORUIT Lierde stopt met de “Groepsaankoop stookolie”.

Zestien keer op rij stond de VOORUIT-ploeg (voorheen SP en SPa) in voor een jaarlijkse groepsaankoop stookolie.

Zestien keer bezorgden ze de deelnemers een serieuze besparing op hun stookkosten.

Maar ja, ”Aan alle mooie liedjes komt een eind”. Zo ook aan de groepsaankoop stookolie georganiseerd door VOORUIT Lierde.

“De laatst vijf jaar samen hadden we een bestelling van om en bij de 650000 liter. En ons record jaar was in 2012 met 316050 literWe hadden er echt graag nog enkele jaren bij gedaan doch het feit dat er steeds minder met stookolie verwarmd word en dat de prijzen momenteel zo geweldig fluctueren deden ons na lang beraad toch de beslissing nemen om er mee te stoppen. wist Bert Wastyn, voorzitter VOORUIT Lierde, ons met enige teleurstelling te vertellen.

“Onze  ploeg van VOORUIT LIERDE heeft de “Groepsaankoop stookolie” al die jaren met veel enthousiasme georganiseerd en wil met deze alle deelnemers en leveranciers over de jaren heen bedanken voor hun vertrouwen en goede samenwerking.” voegde hij er nog aan toe.