Vechtpartij aan station Ninove, één dader geïdentificeerd

"Hoog tijd voor de grote kuis in onze stad. Hoog tijd voor Forza Ninove!"

Na vechtpartijen aan het station van Zottegem en Geraardsbergen was er gisteren, maandag 6 mei om 17 uur 15, een vechtpartij aan het station van Ninove.

Een jongeman die gewoon stond te wachten op de bus werd aangevallen door twee jongeren en derde filmde de vechtpartij. De aanleiding voor de vechtpartij is tot hier toe nog onbekend, zinloos geweld.

Forza Ninove: “Voor Forza Ninove is de emmer meer dan vol. En we vragen dan ook een harde aanpak van al diegenen die onze straten onveilig maken.

Burgemeester Tania De Jonge: “Gisteren omstreeks 17u 15 werd er inderdaad een jongen het slachtoffer van zinloos geweld. De feiten gebeurden aan het station. De politie van Ninove was snel ter plaatse en beschikt over camerabeelden om de daders op te sporen. Eén dader werd inmiddels geïdentificeerd en voorgeleid aan de jeugdrechter. We hopen dat het slachtoffer spoedig kan herstellen. Dergelijke feiten zijn onaanvaardbaar, wie getuige is van dergelijke incidenten kan dit melden aan de politie (101). We voorzien verhoogde waakzaamheid aan de stationsomgeving. We nemen alvast maatregelen om dit in de toekomst te vermijden.”