De redactie werkt zich in het zweet: een verslag

redactie 4

Vlaamse Ardennen, 22/06/2017 – Reporters hebben een zwaar leven. Ze werken in de moeilijkste omstandigheden om je het nieuws te brengen. En vandaag lopen de temperaturen op tot 33 graden in de schaduw. Volgens het weerbericht heeft het ondertussen al gedonderd boven onze regio. Dat klopt,… zojuist kreeg deze reporter de vraag van de hoofdredacteur, waar het nieuws blijft over de zomerse hitte. Lees hier het verslag van deze arme sukkelaar,…

redactie 3

Beiaardredactie: Awel,… waar blijft het verslag? Seffens volgt er gedonder?

Reporter: Sorry, maar ik zit hier in de moeilijkste omstandigheden te werken. Na lang zwoegen door de bossen en velden heb ik eindelijk gevonden waar de inboorlingen zich ophouden. Ik nuttig hier snel wat vocht om niet flauw te vallen en stuur met deze het verslag door.

Beste lezer, hier volgt het weerbericht.

redactie onweer regen.jpeg

U ziet het gedonder boven Zottegem. De inboorlingen verschuilen zich voor het komende onweder. Straks wordt het later, uiteindelijk helemaal donker. De temperaturen zullen zakken en morgen komt de zon weer op.

Schol,… en aan iedereen een fantastische zomervakantie gewenst.

(Sjarel Klak)

Screenshot : KMI, Vandaag 17u55

 

X