Appelterre – Hofman Sport Cup

SORI0122

Appelterre, 24/08/2017 – In de wedstrijd tussen K.E. Appelterre-Eichem en V.C. Osta Meerbeke voor de Hofman Sport Cup eindigde de wedstrijd op 3-1 voor K.E. Appelterre-Eichem. In de 39ste minuut scoorde Louis Blanckaert zijn eerste doelpunt voor K.E. Appelterre-Eichem. (SR)

Nadien was het  een gelijk opgaande eerste speelhelft met weinig kansen voor beide ploegen, tot na de rust. In de 62ste minuut mocht V.C. Osta Meerbeke weer een tegengoal slikken. het was Kevin Pardon, die zijn eerste goal voor zijn nieuwe ploeg mocht maken. De 81ste minuut zag V.C. Osta Meerbeke een kans en scoorde Jens Van De Maele, maar K.E. Appelterre-Eichem had hun tegenreactie al klaar en scoorde in de 89ste minuut hun derde doelpunt. Zo kan K.E. Appelterre-Eichem hun eerste plaats in de Hofman Sport Cup behouden.